Uudiskohteen LVI-asennus Oulun ja Pohjois-Suomen alueella

Tecnom tekee taloosi toimivat, taloudelliset ja järkevät LVI-järjestelmät

Käynnisteletkö omakotitalon tai muun kohteen rakentamista? Me Tecnomilla laadimme sinulle sellaisen ja tietysti hoidamme myös kaiken sen, mitä suunnitelman mukainen LVI-asennus vaatii.

Toki sekin toteutus sopii, jos sinulla on jo suunnitelma valmiina ja vain asentaja uupuu urakasta. Asennamme lämmitysputket ja lämmitysjärjestelmät, käyttövesiputket, vesikalusteet sekä ilmanvaihtojärjestelmät.

Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous LVI-urakoinnista! Meiltä saat sekä tämän päivän vaatimuksia että omia käyttötarpeitasi vastaavan talotekniikan. Olemme apuna myös korjauskohteissa – lue lisää LVI-saneerauksesta.

Mikä olisi paras lämmitysmuoto juuri minulle?

Se suuri pähkinä purtavaksi, kun rakennetaan uutta. Talon lämmityksen soisi olevan mahdollisimman huoleton ja sellainen, joka reagoi muuttuviin olosuhteisiin vikkelästi ja ei maksa maltaita. Tai ainakin maksaisi itsensä takaisin käytössä ja toisi vielä säästöäkin. Luontoakin moni ajattelee, jolloin halutaan ympäristöä vähiten kuormittava lämmitys.

Me Tecnomilla suunnittelemme ja asennamme taloosi lämmitysratkaisun, joka vastaa toiveitasi. Kyseeseen voi tulla esim. maalämpöpumppu, ilmalämpöpumppu, öljylämmitys, puu- tai pellettilämmitys, kaukolämpö, lattialämmitys tai jokin muu vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Seuraamme jatkuvasti, mitä talotekniikan tuulet kuljettavat, jotta tiedämme tarjota asiakkaillemme aina uusimpia vaihtoehtoja heidän talojensa LVI-ratkaisuihin.

Katsotaan myös ilmavaihto- ja vesiasiat kuntoon

Ilmanvaihtoonkin on olemassa erilaisia toteutuksia, kuten painovoimainen ilmanvaihto, koneellinen poistoilmanvaihto tai koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto.

Mikä taloosi sitten valitaankaan, pääasia on valita laitteet oikein ja tehdä asennus osaavin käsin. Jos asennuksessa menee jokin vikaan ja ilmanvaihto ei toimi kunnolla, sen huomaa kyllä nopeasti sisäilman laadussa ja rakennuksen kunnossa esimerkiksi vetoisina tiloina, tunkkaisina hajuina sekä ikkunoiden huurtumisena.

Putkiasennuksiin meiltä löytyy niin ikään vaihtoehtoja materiaaleista asennustapoihin. Arjen kannalta on hyvä huomioida, että vesipisteitä riittää sekä sisällä että ulkona. Vesikalusteet keittiössä, wc:ssä, kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa löytävät nekin oman paikkansa meidän käsissämme.

Tehdään pois kerralla, niin ei tarvitse palata parsimaan!

Meiltä LVI-työt hoituvat sillä tutulla toimintaamme parhaiten kuvaavalla ”tehdään pois” -asenteella. Urakointi suoritetaan sovitun mukaisesti kerralla kuntoon siten, että työn jälki pitää, eikä asennusvirheitä tapahdu.

Lähdemme mielellämme mukaan rakentamaan talostasi fiksua kokonaisuutta, jossa talotekniikka helpottaa asumista ja hoitaa lämmityksen, ilmanvaihdon sekä veden siten kuin pitääkin. Ole meihin päin yhteydessä, kun LVI-asennus nousevaan taloosi on ajankohtaista!