LVI-työt Oulun seudulla

Meillä lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmäsi ovat kelpo käsissä

Talotekniikkapalveluihin erikoistunut yrityksemme on mukana niin uuden tekemisessä kuin vanhan korjauksessa, kun LVI-työt Oulun alueella sijaitsevassa kiinteistössäsi tulevat ajankohtaisiksi.

Meiltä saat asennuksen, huollon ja saneerauksen lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin sekä pienissä että suurissa työtarpeissa – ja aina mottomme mukaisella ”tehdään pois” -idealla. Tämä tarkoittaa sinulle mahdollisimman taloudellista, aikataulussa ja yhdellä kertaa kuntoon -ajatuksella toteutettua palvelua.

Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, niin katsotaan, mistä kohteessasi kiikastaa ja korjataan asia pikimmiten!

Nämä kaikki laitamme kuntoon

  • Lämpö. Kaukolämpö, maalämpö, öljy-, puu- tai pellettilämmitys, mikä tahansa muu lämmitysmuoto kyseessä sitten onkaan, meiltä saat juuri sinun kohteeseesi räätälöidyn ratkaisun.
  • Vesi. Omakotitalon putkityöt, putkiremontit, linjasaneeraus tai muu käyttöveteen sekä viemäröintiin liittyvä tehtävä, sen Tecnomin putkimies hoitaa näppärin näpein.
  • Ilma. Ilmanvaihdon asennus tai huolto, kumpi tahansa, me hoidamme, ja tietysti oikeine säätöineen päivineen.

Ja näin laitamme kuntoon

  • Asennus. Työskentelemme paljon eritoten uudisrakennusten talotekniikan parissa, kuten käyttövesiputkien, lämmitysputkien ja -järjestelmien sekä ilmanvaihtojärjestelmien asennuksissa.
  • Saneeraus: LVI-saneeraus päivittää järjestelmät entistä parempaan ja taloudellisempaan toimintakuntoon. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi taloyhtiön linjasaneeraus.
  • Huolto: WC-pönttö, hana, lämmönvaihdin tai muu laite voi rikkoontua ykskas – me hoidamme sen kuntoon ja neuvomme, miten vikoja voidaan ehkäistä ja laitteet pitää toimintakuntoisina.

Kuulemme mielellämme, millaiset talotekniikkapalvelut sinua kiinnostaisivat, joten tartu reilusti luuriin tai lähetä meille sähköpostia. Pikaisen huollon tarpeessa kannattaa olla yhteydessä puhelimitse.

Kun talotekniikka toimii, ennättää elostakin nauttia enemmän

Toimivat LVI-järjestelmä takaavat turvallisen ja terveellisen ympäristön, viihtyisän asumisen ja oikeilla valinnoilla tehtynä taloudellisemman arjen. Tecnomilla on oikeat tuotteet ja palvelut tähän kaikkeen. Siihen, missä tekniikasta ei liiammin tarvitse kantaa huolta, vaan laitteet hoitavat työnsä siten kuin pitääkin.

Meillä palvelut muotoillaan aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Emme puske palvelujamme väkisin läpi ja tuputa tuotteitamme asiakkaille, joiden kohteissa niille ei oikeasti ole tarvetta eikä asiakkaalla toivetta. Annamme ammattilaisen suosituksemme ja asiakas voi itse päättää, millaisen palvelukokonaisuuden hän meiltä haluaa tilata.

Käänny siis puoleemme, kun LVI-työt Oulun alueella tarvitsevat tekijää!