LVI-asentaja, Oulu, 2 paikkaa

February 22, 2023

Tecnom on oululainen talotekniikkayritys. Olipa kyse uuden tekemisestä tai vanhan huollosta, asiakkaamme ovat tottuneet luottamaan “tehdään pois” -lupaukseemme. Tuotamme talotekniikka-urakointia, -saneerausta ja -huoltoa yksityistalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Haemme kasvavaan joukkoomme Ouluun kahta (2) 

LVI-asentajaa uudis-, saneeraus- ja huoltokohteisiin!

Tehtävänäsi on hoitaa LVI-asennustöitä itsenäisesti Tecnomin konseptin mukaisesti.

Jos olet reipas, työtä pelkäämätön ja vastuulliseen työskentelyyn soveltuva, voit olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mukavan pienen, eteenpäin menevän ja kehittyvän työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Tule kehittymään ja kasvamaan kanssamme.

Itsenäisen työskentelyn vuoksi tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta alalta ja eduksi katsotaan alan koulutus. Ajokortti välttämätön.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset pyydämme lähettämään alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen: kyosti.petajajarvi@tecnom.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kyösti Petäjäjärvi, 0400 225110

Vastuullinen LVI-asentaja, Espoo

February 17, 2023

Tecnom Oy on talotekniikkayritys, jonka nimessä yhdistyvät talotekninen osaaminen ja asiakkaalle taloudellisimman palvelun tuottaminen. Yritys syntyi alun perin talotekniikan huollon tarpeisiin, josta se laajentui asiakastarpeiden mukana myös urakointiin. Nykyään yritys tuottaa LVI-huolto- ja urakointipalveluja.

Nyt haemme joukkoomme Espooseen

Itsenäiseen työskentelyyn pystyvää LVI-asentajaa!

Tehtävänäsi on kaikki kiinteistöjen LVI-huolto-, korjaus- ja -asennustyöt. Toimit Espoon LVI-toimintomme ensimmäisenä “vastuullisena” asentajana. Toiminnan kasvaessa kykenet mahdollisesti ottamaan esimiesvastuuta.

Jos olet reipas, työtä pelkäämätön ja vastuulliseen työskentelyyn soveltuva tiimipelaaja, voit olla etsimämme henkilö. Olet LVI-alan koulutuksen omaava ja sinulla on kokemusta alalta.

Tarjoamme mukavan pienehkön työyhteisön ja kattavan perehdytyksen, jatkuvan tuen sekä kilpailukykyisen palkan. Pääset rakentamaan ja innovoimaan kanssamme uutta liiketoimintaa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus olla keskeinen tekijä ja vaikuttaja Tecnomissa ja sen kehittämisessä.

Hakemukset pyydämme lähettämään alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen: kyosti.petajajarvi@tecnom.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kyösti Petäjäjärvi, 0400 225110