LVI-saneeraus Oulun ja muun Pohjois-Suomen alueella

LVI-remontti kotona tai taloyhtiössä, Tecnom toteuttaa

Taloustarkan talotekniikan vartijana Tecnom toteuttaa omakotitalosi, taloyhtiösi tai vaikka liikekiinteistösi LVI-remontin reiluilla kustannuksilla ja tehokkailla käsillä. Tilaa meiltä LVI-saneeraus kiinteistöösi, niin hoidamme homman mottomme mukaan: ”tehdään pois”!

Tämä tarkoittaa, että kun jotain yhdessä sovitaan, se vuorenvarmasti pidetään. Ja kun työtä tehdään, se tehdään ammattilaisen ottein kerralla kuntoon. 

Kun siis kiinteistössäsi on aika päivittää vanhat LVI-järjestelmät uuteen, ota yhteyttä! Voit pyytää suoraan tarjouksen. Myös uudiskohteen LVI-asennus onnistuu!

LVI-remontin kohteena voivat olla esimerkiksi

  • Lämmitys- ja käyttövesiputket
  • Lämmitysputket ja säätölaitteet
  • Lämmitysjärjestelmät
  • Viemärit
  • Ilmanvaihtolaitteet

Kyseeseen voi tulla esim. taloyhtiön linjasaneeraus, omakotitalon putkiremontti tai liiketilan putkistosaneeraus. Puutalo tai kivitalo, silläkään ei ole merkitystä, meillä on kokemusta ja taitoa tehdä saneeraukset erilaisissa kohteissa. 

Millainen talo sinun kohdallasi on kyseessä? Jutellaan tarkemmin ja sovitaan tapaaminen, niin tulemme kartoittamaan saneerauksen tarpeen. 

Valmista ajallaan

Hyvällä suunnittelulla varmistamme, että saneeraus etenee suunnitelmien mukaan. Kun taskussa on tarpeeksi kokemusta ja erilaisia kohteita, ei eteen tule juuri yllätyksiä, jotka keskeyttäisivät tai hidastaisivat huomattavasti projektia. 

Kerromme mielellämme halutessasi kohteista, joissa olemme hoitaneet LVI-saneeraukset, niin tiedät tarkemmin, mitä työhistoriaamme kuuluu ja millaista kokemusta meiltä löytyy. 

Teetä remontti ajoissa ja vältä vuodot

Eritoten putkien kunnostusta ei kannata pitkittää, sillä ikääntyneet putket voivat olla jo sen verran huonossa kunnossa, että riskinä on vuotojen ja vesivahinkojen syntyminen. Taloyhtiöissä vesi- ja viemäriputkien elinikä on noin 40–60 vuotta, ja omakotitaloissa putkien käyttöikä liikkuu suunnilleen 25–40 vuoden välillä. 

Nykyisin saneeraus hoituu nopeammin ja taloudellisemmin – ainakin kun Tecnom sen toteuttaa

Oikeilla konsteilla ja nykyaikaisilla tekniikoilla LVI-saneeraus on mahdollista tehdä entistä edullisemmin ja nopeammin. Pyydä meitä tarkastamaan LVI-järjestelmien kunto, niin laitamme kamppeet kasaan, lähdemme luoksesi ja katsomme, mitä laiteille pitää tehdä. Meiltä löytyvät varmasti oikeat työmenetelmät ja tarvittava taito tehdä vanhasta uutta, entistä ehompaa.