Luotettava LVI-huolto Oulussa ja Pohjois-Suomen alueella

Jos se on LVI-laite ja se tarvitsee huoltoa, Tecnom Oy on valmiina toimimaan!

Reistaileeko lämmitys? Talvella sisällä on aivan liian viileää ja kesäkuumalla paahtuu, kun ilmalämpöpumppu ei pelitä kuten pitäisi? Joskus taas wc-pöntön vedin ei hoida tehtäväänsä tai viemärin veto on poissa.

On monia tilanteita, kun on tarvetta tarkastaa laitteet ja suorittaa LVI-huolto. Kaikissa huoltotehtävissä sinua palvelee se tuttu ja turvallinen, paikallinen Tecnom Oy

Soita meille kiperän tilanteen tullen tai tiedustele etukäteen ratkaisua LVI-pulmiin, jos työtarve ei ole akuutti. Me huollamme ja tarvittaessa korjaamme kaikki LVI-laitteet niin omakoti-, kerrostalo- kuin muissakin kohteissa. Ota siis yhteyttä!

LVI-huollot ”tehdään pois” -lupauksella. Huollamme:

  • lämmityslaitteet, kuten öljy-, puu- ja pellettilämmitykset, maalämpö- ja kaukolämpöjärjestelmät sekä kaikki vesikiertoiset lämmitysjärjestelmät
  • vesijärjestelmät eli kaikki, mikä liittyy käyttöveteen ja viemäreihin
  • ilmanvaihtojärjestelmät kanavien puhdistuksista ilmanvaihdon säätöihin.

Muistathan pitää huolta laitteista ja tilata huollon tasaisin väliajoin, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja toimivat energiataloudellisesti mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi lämpöpumput on hyvä huollattaa ammattilaisella säännöllisesti, osan huoltotehtävistä voi pumpun omistaja tehdä itsekin.

Kysy meiltä, jos et ole varma, mitkä huollot voit hoitaa omin käsin ja mitkä täytyy teettää ammattilaisella. Me hoidamme huollot aina sovitussa aikataulussa ja visusti oikein tehtyinä!

Meiltä myös uudet LVI-laitteet ja LVI-asennus

Jos kohteesi lämpö-, vesi- tai ilmastointilaitetta, saati suurempaa järjestelmää ei ole enää taloudellista huoltaa tai korjata, meiltä saat tilalle uudet laitteet ja asennuksen samassa paketissa.

Asennamme lämmityksen ja ilmanvaihdon järjestelmät, käyttövesiputket, lämmitysputket ja vesikalusteet. Pyydä kilpailukykyinen tarjous uudiskohteen LVI-asennuksista.

Huolto-huolia ilmassa? Heitetään ne pois!

Reistaileva LVI-laite haittaa elämää. Jos ei selvitetä ajoissa, missä vika piilee ja tehdä tarvittavaa huoltoa tai korjausta, voi aiheutua vielä suurempaa harmia sekä mielelle että lompakolle. Talotekniikka kannattaa hoitaa ajoissa kuntoon, ja optimaalista tietysti olisi pitää laitteet siten reilassa, että yllättävät viat voitaisiin välttää.

Me autamme kaikissa LVI-huolto-huolissa, kuten myös muissa alan tehtävissä Pohjois-Suomen seudulla. Ota meihin yhteyttä, kun apu on tarpeen!